Anmäl dig direkt – eller köp en värdecheck

Inför 2021 års evenemang kan du välja att anmäla dig som vanligt, men vi har också tagit fram en ny form av flexibel startplats som vi kallar för värdecheck (som du kan läsa mer om här nedanför).

 
DIREKT TILL ANMÄLAN

 

Värdecheck – en flexibel startplats

Det läget vi befinner oss i är annorlunda jämfört med ett vanligt år och för att du som deltagare ska kunna känna en större trygghet inför kommande evenemang, har vi som komplement till köp av vanliga startplatser tagit fram en produkt som vi kallar för värdecheck. Värdechecken fungerar som en vanlig startplats, men du kan välja vilket av kommande tre år som du vill springa det evenemang du betalat för.

Köper du en värdecheck till Ramboll Stockholm Halvmarathon nu under hösten 2020 så gäller den som startplats för antingen 2021, 2022 eller 2023. Du kan då lugnt avvakta till dess du känner dig redo för att lösa in startplatsen. Detta måste ske senast en månad innan start för att vi ska kunna garantera dig en plats*.

Du kan köpa en värdecheck till dig själv, eller till ett helt kompisgäng. Värdecheckarna är 100 kronor dyrare än en vanlig startplats, men ger dig som sagt större säkerhet och flexibilitet.

*I det fall evenemanget är på väg att bli fulltecknat eller deltagarantalet måste begränsas kan deadline för att lösa in sin värdecheck komma att ändras. Du blir i så fall meddelad detta av oss i förväg.

KÖP DIN VÄRDECHECK HÄR
Youtube
Vimeo
Google Maps