[rev_slider alias="vimeo-hero"]

september 2024

VI SES den 7 september 2024! 

Lördagen 7 september tar löparna över city när Ramboll Stockholm Halvmarathon går av stapeln. För den 23:e gången i ordningen kommer deltagarna springa de 21 kilometrarna genom Stockholms innerstad. Halvmaraton är en populär distans och 21 098 meter en rejäl utmaning, men samtidigt en sträcka som de flesta klarar med rätt träning. Ramboll Stockholm Halvmarathon har en unik bana med start och mål i området mellan Slottet, Riksdagshuset och Operan. Första start kl. 15.30! 

TILL ANMÄLAN 2024

TITELSPONSOR

Ramboll är en samhällsrådgivare som designar framtidens städer och samhällen som drivs av nytänkande lösningar och tror på att ge tillbaka till samhället. Som stiftelseägt bolag har Ramboll möjlighet att leva efter sina värderingar och arbeta långsiktigt med att skapa hållbara samhällen där människor och miljö blomstrar. Teknik för teknikens skull är meningslös. Men rätt använd kan den förbättra både vardagen och världen. Ramboll kallar det Engineering for life.
Läs mer!

SPRING MED DINA KOLLEGOR – HÄNG PÅ VÅRAN CREW CHALLENGE!


GRUPPANMÄLAN
Är tempot högt på din arbetsplats? Hinner du knappt säga hej till dina kollegor, än mindre prata bort en stund?
Då är det dags att ni gör något nytt. Att springa Ramboll Stockholm Halvmarathon är ett bra sätt att umgås med jobbarkompisarna.
Ramboll Stockholm Halvmarathon är den perfekta aktiviteten för ditt företag, kunder, samarbetspartners och leverantörer. Utmana varandra eller spring tillsammans. Ta kontakt med oss för att enkelt och smidigt anmäla större grupper.

LÅTER DET INTRESSANT?
Kontakta Axel Lönnqvist, ansvarig för företagsförsäljning på Marathongruppen, på [email protected] så hjälper han er vidare med anmälan.

VILL ERT FÖRETAG ÄVEN SYNAS SOM PARTNER TILL RAMBOLL STOCKHOLM HALVMARATHON?
Hör av er till Axel Lönnqvist, [email protected], som är partneransvarig på Marathongruppen, så berättar han mer.

Youtube
Vimeo
Google Maps