TRÄNINGSPROGRAM DIREKT I MOBILEN


Häng på och träna med träningsexperten Anders Szalkai. Med Ramboll Stockholm Halvmarathon som mål har Anders tagit fram träningsplaner. Du väljer själv vad som kan passa dig och får instruktioner dag för dag. Med betalprogrammen får du dessutom detaljerade kommentarer och tillgång till ett 40-tal instruktionsvideor.

Det ligger lång erfarenhet och mycket kunskap bakom träningsprogrammen på trana.marathon.se. Anders Szalkai är utbildad på GIH och en av Sveriges mest erfarna tränare för löpare på alla nivåer. 

Hur förbättrar man sin löpteknik? Med hjälp av videoinstruktioner och detaljerade beskrivningar får du råd och tips för att utveckla din löpning.

Få dagens träning med instruktioner direkt till din epost. Funkar om du valt betalversionen.

Vilket blir ditt mål i Ramboll Stockholm Halvmarathon?
Häng på och få träning som räcker hela vägen till målet lördagen
7 september 2019

JA, TA MIG TILL TRÄNINGSPROGRAMMEN

TRÄNING MED ENERGIDEKLARATION

VI tror att ju mer energi du lägger ner på löpträningen desto snabbare kommer du att springa. Så hur mycket energi är du beredd att lägga ner för att klara Ramboll Stockholm Halvmarathon lördagen 15 september? Kolla guiden på Marathon.se n för tips när du ska välja. Du har halva våren och hela sommaren för att komma i form. Du får dag-för-dag-upplägg och med betalprogrammen även instruktionsvideor.

guide för att välja nivå
Youtube
Vimeo
Google Maps