LÖRDAG 5 SEP 2020 – 09:00 (NY TID, NY BANA OCH NYTT EVENEMANGSOMRÅDE)

Ramboll Stockholm Halvmarathon och ASICS Stockholm Marathon avgörs på samma dag.
 
Den 5e september avgörs Ramboll Stockholm Halvmarathon för 20e gången. Vi längtar – kanske mer än någonsin. Den pågående coronapandemin är en utmanande tid för oss alla och vår starka tro och förhoppning är att vi i höst kommer ha återgått till en mer normal verklighet där Ramboll Stockholm Halvmarathon blir kickstarten för en magisk löparsäsong. Vi följer givetvis Folkhälsomyndighetens rekommendationer för genomförande av alla våra kommande lopp.
 
För ASICS Stockholm Marathon som skulle ha gått av stapeln den 30 maj är läget ett helt annat. Efter intensiva arbetsveckor på grund av det rådande läget med coronautbrottet vill vi på Marathongruppen därför idag meddela att maratonloppet flyttas från den 30 maj till den 5 september, och kommer då att arrangeras samma dag som Ramboll Stockholm Halvmarathon. 
 
Ur snåriga omständigheter växer kreativa lösningar och vi lovar att Ramboll Stockholm Halvmarathon den 5 september kommer bli en upplevelse utöver det vanliga. Vi är väldigt förväntansfulla inför att låta halvmaran kicka igång en helt unik loppdag då två av Sveriges mest kända motionsevenemang går av stapeln. Det blir en löparfest som Stockholm aldrig skådat tidigare, men självklart med samma sköna Ramboll Stockholm Halvmarathon-vibbar som alltid!
 
Vilka förändringar innebär det för dig som deltagare i Ramboll Stockholm Halvmarathon?
1. Ny starttid. Starten för Ramboll Stockholm Halvmarathon går kl. 9:00 på morgonen. Vi hoppas verkligen att den nya starttiden ska fungera bra för dig.
2. Ny bana. Den nya banan kommer presenteras inom kort, men vi kan lova både härlig citylöpning och en målgång inne på anrika Stockholms Stadion.
3. Nytt evenemangsområde. Ramboll Stockholm Halvmarathons evenemangsområde flyttar till Stockholms Stadion.
 
Men…
Stämningen, attityden och känslan kommer vara precis densamma. Kanske bara ännu mer maxad! 
Och sist, men inte minst vill vi på förhand tacka dig som är deltagare i Ramboll Stockholm Halvmarathon för din flexibilitet och förståelse – vi är övertygade om att du kommer få uppleva en löparfest du sent ska glömma!
TILL ANMÄLAN

CREW CHALLENGE

Dags för alla vinnarskallar att vässa armbågarna och tagga till inför årets roligaste tävling: Ramboll Stockholm Halvmarathon Crew Challenge! Bilda lag om 3 personer med kollegor eller polarna och häng på vår lagtävling. Utmana andra lag på ditt företag, din löparcommunity – eller spänn bågen och utmana alla anmälda lag. De tre bästa lagen får fina priser.

Alla i laget anmäler sig samtidigt. Ni får 50 kronor rabatt per person. Har du redan anmält dig – men tycker att detta vore kul? Hör av dig till [email protected] så hjälper vi dig.

Anmälningsstegen

Beroende på när du anmäler dig under året så varierar priset. Du vinner på att anmäla dig tidigt. Se vår prismatris för närmare information om de olika nivåerna som gäller fram till loppet 2020.

Du som är född 2000 eller senare springer gratis
Som landets största arrangör av motionsevenemang vill Marathongruppen främja folkhälsan. Ett sätt vi gör det på är att under 2020 bjuda ungdomar, födda 2000 eller senare på anmälningsavgiften till Ramboll Stockholm Halvmarathon, och ett antal andra motionslopp. Anmäl dig i klassen ”Max 20 år”. Observera att du måste visa ID-handling när du hämtar din nummerlapp.

 • PERIOD 1
 • 550 kr

  7–15/9 2019
 • PERIOD 2
 • 595 kr

  22/11 2019–23/2 2020
 • PERIOD 3
 • 675 kr

  24/2-28/6 2019
 • Anmälan
 • PERIOD 4
 • 750 kr

  29/6-30/8 2020
 • PERIOD 5
 • 850 kr

  4-5/9 2020

Du kan välja mellan följande betalningsalternativ:
• Betala direkt hos din internetbank. • Betala med Visa, MasterCard.
• Betala med faktura via Klarna.

Du får delta i Ramboll Stockholm Halvmarathon från det år du fyller 18 år (född 2001 eller tidigare). Genom att anmäla dig till loppet godkänner du Ramboll Stockholm Halvmarathons allmänna villkorAnmälan är bindande. Anmälningsavgiften återbetalas ej om du tvingas lämna återbud såvida du inte tecknat Folksams Motionsloppsförsäkring och uppfyller villkoren i denna försäkring.

Köp presentkort
Youtube
Vimeo
Google Maps