ANMÄLAN – TVÅ ALTERNATIV

VÄRDECHECK | Värdechecken fungerar som en vanlig startplats, men du kan välja vilket av kommande tre år som du vill springa det evenemang du betalat för.

Köper du en värdecheck till Ramboll Stockholm Halvmarathon nu under hösten 2020 så gäller den som startplats för antingen 2021, 2022 eller 2023. Du kan då lugnt avvakta till dess du känner dig redo för att lösa in startplatsen. Detta måste ske senast en månad innan start för att vi ska kunna garantera dig en plats*.

Du kan köpa en värdecheck till dig själv, eller till ett helt kompisgäng. Värdecheckarna är 100 kronor dyrare än en vanlig startplats, men ger dig som sagt större säkerhet och flexibilitet.

*I det fall evenemanget är på väg att bli fulltecknat eller deltagarantalet måste begränsas kan deadline för att lösa in sin värdecheck komma att ändras.

DIREKTANMÄLAN | Lördagen den 11 september tar löparna över city när Ramboll Stockholm Halvmarathon firar sitt 21:a lopp. Mitt i Stockholms innerstad kommer runt 15 000 löpare springa. Du också hoppas vi. Halvmaraton är en populär distans. 21 098 meter är en rejäl utmaning, samtidigt är det en sträcka de flesta klarar med rätt träning. Ramboll Stockholm Halvmarathon har en unik bana där vi startar och går i mål i området mellan Slottet, Riksdagshuset och Operan.

Vågar jag anmäla mig? Hur coronaviruset kommer påverka motionslopp som arrangeras 2021 är ännu inte känt, men just nu arbetar vi på Marathongruppen med ett scenarioarbete för hur Ramboll Stockholm Halvmarathon ska genomföras 2021 – så snart detta arbete är klart kommer vi dela det med er löpare.  Loppet kommer  att genomföras. För att ytterligare öka säkerheten för dig har vi tagit fram en produkt vi kallar för värdecheck som du kan läsa mer om här intill.

KÖP DIN VÄRDECHECK HÄR
TILL DIREKTANMÄLAN

Du kan välja mellan följande betalningsalternativ:
• Betala direkt hos din internetbank. • Betala med Visa, MasterCard eller Swish.
• Betala med faktura via Klarna.

Du får delta i Ramboll Stockholm Halvmarathon från det år du fyller 18 år (född 2003 eller tidigare). Genom att anmäla dig till loppet godkänner du Ramboll Stockholm Halvmarathons allmänna villkor. Anmälan är bindande. Anmälningsavgiften återbetalas ej om du tvingas lämna återbud såvida du inte tecknat Folksams Motionsloppsförsäkring och uppfyller villkoren i denna försäkring.

Youtube
Vimeo
Google Maps