Välkommen till Stockholm Halvmarathon 2015

Den 15:e upplagan av Stockholm Halvmarathon avgörs lördagen den 12 september nästa år. Välkommen till en inspirerande tävling på en lättlöpt bana genom Stockholms innerstad. Start och mål vid Slottet och Riksdagshuset, i hjärtat av huvudstaden. Plats för 18 000 löpare.
Information och anmälan >>

Träna med Szalkai – program på sju nivåer

Vi hjälper dig att komma ordentligt förberedd till Stockholm Halvmarathon 2015. Anders Szalkai, som är expert på löpning, har tagit fram träningsprogram på sju nivåer, specialkomponerade för Stockholms stora halvmara.
Träningen började den 27 april, men det går fortfarande vra att hoppa in i programmen
Här hittar du träningsprogrammen >>

Träning i sommar inför Stockholm Halvmarathon

Träna med oss i TSM Running inför halvmaran den 12 september. Vi hjälper dig att bli en bättre löpare samtidigt som vi har roligt under träningspassen. I sommar är du välkommen att träna med oss varje torsdagskväll. Du väljer själv på vilken nivå du vill träna.
Läs mer >>

Fem månader kvar – fem tusen anmälda

När det återstår knappt fem månader till årets lopp är redan över fem tusen löpare anmälda till Stockholm Halvmarathon 2015. Den 21 april har det kommit in anmälningar från 5 014 löpare,

Sveriges största skotest 2015

Ibland kan det ta tid att bli en vinnare i Sveriges största skotest.
Modellen som fått högst betyg - nio av tio stjärnor har funnits på löpares fötter sedan 1983.
– Njae, det är inte samma modell, det här är den 31:a upplagan, men i grunden har den samma egenskap som de första modellerna, säger testledaren Jörgen Lindh.
Nike Pegasus är en av tidernas mest sålda löparskor. I år vinner den även testlöpares och juryns gillande i Sveriges största skotest som publiceras för 19:e året i rad på Marathon.se.
Läs mer >>

Video från halvmaran 2014

Vår videofotograf Micke Sjöblom sprang DN Stockholm Halvmarathon 2014. Se hans video som fångar loppet från start till mål på fem minuter.
Se video >>

2014-års lopp i bilder

Vi hade flera fotografer ute längs med banan, och självklart vid start och mål. Titta på bilderna och återupplev loppet. Bildspelet fylls på vartefter under kvällen den 13 september.
Till bildspelet >>