Välkommen till Stockholm Halvmarathon 2015

Den 15:e upplagan av Stockholm Halvmarathon avgörs lördagen den 12 september nästa år. Välkommen till en inspirerande tävling på en lättlöpt bana genom Stockholms innerstad. Start och mål vid Slottet och Riksdagshuset, i hjärtat av huvudstaden. Plats för 18 000 löpare.
Information och anmälan >>

Fem månader kvar – fem tusen anmälda

När det återstår knappt fem månader till årets lopp är redan över fem tusen löpare anmälda till Stockholm Halvmarathon 2015. Den 21 april har det kommit in anmälningar från 5 014 löpare,

Träning i sommar inför Stockholm Halvmarathon

Träna med oss i TSM Running inför halvmaran den 12 september. Vi hjälper dig att bli en bättre löpare samtidigt som vi har roligt under träningspassen. I sommar är du välkommen att träna med oss varje torsdagskväll. Du väljer själv på vilken nivå du vill träna.
Läs mer >>

2014-års lopp i bilder

Vi hade flera fotografer ute längs med banan, och självklart vid start och mål. Titta på bilderna och återupplev loppet. Bildspelet fylls på vartefter under kvällen den 13 september.
Till bildspelet >>

Video från halvmaran 2014

Vår videofotograf Micke Sjöblom sprang DN Stockholm Halvmarathon 2014. Se hans video som fångar loppet från start till mål på fem minuter.
Se video >>